12_2022_LP-slider_1920x600_raamdeco-geenkorting

Raamdecoratie, op maat gemaakt!

Welke raamdecoratie zoek je voor je woning? Aluminium en houten jaloezieën, vouwgordijnen, rolgordijnen of plissés? Vind je het lastig om een keuze te maken? Dan ben je bij Colors@Home aan het juiste adres.

Met onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van interieur, adviseren we je graag. Daarnaast komen we je nieuwe raamdecoratie ook thuis monteren, als je dat wil.

 

 

 

Colors@Home Arno Kommers dé interieurspecialist!

Wij zijn gespecialiseerd in raamdecoratie, gordijnen, vloeren, behang, horren en buitenzonwering. Hiermee kunnen we voor een fantastische make-over van jouw huis zorgen. Colors@Home Arno Kommers snapt dit. We helpen je samen met ons, de juiste keuzes te maken. Bij ons in de winkel in Halsteren bieden we je voorbeelden voor wat extra inspiratie. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Je kun rekenen op kwalitatief hoogwaardige producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat jij samen met je familie nog jaren van je inrichting kunt genieten. Wil je nog meer weten? Vul het onderstaande formulier in en je hoort snel van ons. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellen